MSSL

Verse Premium Mosselen met
de hand geselecteerd in Yerseke

MSSL is met zorg geselecteerd en verpakt in Yerseke. Deze mosselen worden maar liefst driemaal met de hand gecontroleerd en gesorteerd voordat ze in deze verpakking terecht komen. Ze zijn heerlijk groot van stuk, dus voller van smaak. Een waar stukje Zeeuws handwerk.

We doen er alles voor om de mosselen in de meest optimale conditie bij je te krijgen. Daarvoor zorgen we voor een zorgvuldige behandeling tijdens het verpakken en een snel vervoer naar de winkel. Zoals met alle verse etenswaren is MSSL het lekkerst als je ze zo snel mogelijk na aankoop eet. Zo ervaar je MSSL alsof je ze zelf bij ons in Yerseke zou afhalen. En dat verse, dat proef je.

Handige 800 grams verpakking

MSSL Premium Mosselen zijn te koop in handige 800 grams verpakkingen. Reken even met ons mee. Als je twee voorgerechten maakt, zoals MSSL a la plancha dan heb je aan een 800 grams verpakking voldoende. Je houdt namelijk minimal 200 tot 250 gram mosselvlees over. Ruim voldoende voor 2 personen.

Voldoende voor 4 personen

Als je de stevige mossel-maaltijdsoep met chorizo en pompoen maakt voor 4 personen, dan heb je aan 800 gram ook voldoende. Er zitten ongeveer 32 tot 35 mosselen in een verpakking van 800 gram. Dat betekent dat er in iedere kom soep 8 mosselen zitten. Ruim voldoende om in combinatie met de chorizo en de pompoen.

RECEPTEN

Puur genieten met de lekkerste MSSL recepten

Mosselen a la Plancha

Voorgerecht voor 4 personen, bereiding ca. 10 minuten

Thaise mosselen

Hoofdgerecht, voor 2 personen, bereiding ca. 15 minuten

Stevige mossel-maaltijdsoep met chorizo en pompoen

Hoofdgerecht, voor 2 personen, bereiding ca. 25 minuten

Spaghetti met ansjovis en mosselen

Hoofdgerecht, voor 2 personen, bereiding ca. 15 minuten

Gegratineerde mosselen met hazelnootpesto

Voorgerecht, voor 4 personen, bereiding ca. 25 minuten

MSSL Nieuws

Wilt u op de hoogte worden gehouden
van nieuwe MSSL recepten?
Schrijf u dan nu in. Uw e-mail adres:

History

Prins & Dingemanse

In 1870 worden in Yerseke voor het eerst oesterpercelen in pacht uitgegeven. Ook landbouwer Jacob Prins ziet kansen op het water. Hij richt in 1880 oesterteelt en handel Jac. Prins op en verwerft een aantal oester- en mosselpercelen in pacht. Die worden 135 jaar later nog altijd beheerd door Prins & Dingemanse. Onze jarenlange ervaring in respectvol omgaan met pure natuurproducten is terug te vinden in onze manier van werken en in de kwaliteit van een breed assortiment uiteenlopende producten zoals MSSL. Ons koningshuis heeft dat erkend door ons in 2006 het predicaat Koninklijk toe te kennen.

Contact

Prins & Dingemanse